2010. április 13., kedd

Mustang




Ez a bejegyzés semmilyen formában nem kötődik a legyezéshez,pecához.Ez egy olyan "eseményről" szól,amiért azt hiszem sokan irigyelnek majd ;-)
Mivel nekem régi vágyam teljesült pár percre,ezért gondoltam megosztom veletek is!
Gondolom minden férfinek és pár nőnek is van álom autója,amit szeretne egyszer vezetni,netán valamikor birtokolni.Nekem 2 ilyen is van,aki ismer az rögtön rávágja az egyiket ez a Hummer H1-H2.A másik sokak kedvence a Ford Mustang GT (300LE)!Na egy ilyen verdához volt szerencsém pár percig,méghozzá egy (kabrió/cabrio/convertible kinek,hogy tetszik) nyitható tetős verzióhoz.
A bordó,fekete bőr belsővel ellátott csoda verda a főnököm egyik barátjáé,aki miután megtudta,hogy ez az álom kocsim,azonnal a kezembe nyomta a kulcsot,hogy próbáljam ki!Nem kellett győzködnie :-D
A videók rövidek és gondolom nem is lesz túl jó minőségű.Egy kicsit megtapostam a lovakat,bár a lakott terület miatt csak szerényen. ;-) az élmény ,a hang orkán,amit produkál,az ülésbe tapadás,hát húúúúúúú.....wazzzeeeee...!!!!!
Nagy élmény volt,remélem nem az utolsó és kipróbálhatom majd kicsit jobban a lovak közé csapva is!Kívánok nektek is hasonló élvezeteket!

Pityu

4 megjegyzés:

András írta...

Ez kész hozzd haza :D

Névtelen írta...

Az irigységről: a '60-as évek végén, már nagy fiúként megkaptam a lakásunk un. cselédszobáját. A szüleim, még azt is megengedték, hogy az Autó-Motor c. újság barna-fehér fotóiból egy tablót készítsek és azt kirakjam a szobám falára.
Szerinted milyen autóról szóltak a képek?
Na, erre jössz te, aki akkor még meg sem született.
Kivívod sokunk barátságát, aztán némi töprengés után gondolsz egy merészet és itt hagysz bennünket. Nem telik el egy év s már benne ülsz álmaink autójában. Igazság ez? :)
Szívemből kívánom, hogy mielőbb legyen saját vadlovad! Mi pedig valósan ácsingózzunk, hogy mikor vezethetjük már a Bogaras Pityu Mustángját!
Ossy

File István írta...

Miki!
Köszi!
Ha egyszer lesz egy ilyenem,ígérem elmegyünk és kicsit odabab...nk a ménesnek!!!Aztán kipiszkálunk pár lazacot ;-)))

Pityu

Névtelen írta...

Huh, de szeretném, ha mielőbb így lenne!
Ossy