2010. április 13., kedd

Mustang
Ez a bejegyzés semmilyen formában nem kötődik a legyezéshez,pecához.Ez egy olyan "eseményről" szól,amiért azt hiszem sokan irigyelnek majd ;-)
Mivel nekem régi vágyam teljesült pár percre,ezért gondoltam megosztom veletek is!
Gondolom minden férfinek és pár nőnek is van álom autója,amit szeretne egyszer vezetni,netán valamikor birtokolni.Nekem 2 ilyen is van,aki ismer az rögtön rávágja az egyiket ez a Hummer H1-H2.A másik sokak kedvence a Ford Mustang GT (300LE)!Na egy ilyen verdához volt szerencsém pár percig,méghozzá egy (kabrió/cabrio/convertible kinek,hogy tetszik) nyitható tetős verzióhoz.
A bordó,fekete bőr belsővel ellátott csoda verda a főnököm egyik barátjáé,aki miután megtudta,hogy ez az álom kocsim,azonnal a kezembe nyomta a kulcsot,hogy próbáljam ki!Nem kellett győzködnie :-D
A videók rövidek és gondolom nem is lesz túl jó minőségű.Egy kicsit megtapostam a lovakat,bár a lakott terület miatt csak szerényen. ;-) az élmény ,a hang orkán,amit produkál,az ülésbe tapadás,hát húúúúúúú.....wazzzeeeee...!!!!!
Nagy élmény volt,remélem nem az utolsó és kipróbálhatom majd kicsit jobban a lovak közé csapva is!Kívánok nektek is hasonló élvezeteket!

Pityu

Spey Clave 2010.

2010.ápr.17-én rendezi meg a Michael & Young Fly Shop a SPEY CLAVE 2010. elnevezésű rendezvényét.Ezen a napon a két kezes(spey) bot szerelmesei találkoznak Chilliwackban a Fraser partján.Itt minden csak a spey felszerelésről szól,semmi más cucc nem játszik ilyenkor.Kezdők,haladók és profik vegyesen.Számos cég kihozza a spey botjait,orsóit,zsinórjait,amiket természetesen mindenki kipróbálhat!A már meglévő felszereléshez például próbálgatható más zsinór.A kezdők megtanulhatják a spey dobások alapjait,segítséget kaphatnak a profiktól,gájdoktól,dobó oktatóktól stb.A vendégek között több híres dobó guru is jelen lesz az egyik legismertebb Steve Rajjef!Neves gyártók elküldik a botok fejlesztőit,megálmodóit,akikkel lehet beszélgetni,tanácsot,segítséget,tippeket kérni tőlük.A teljesség igénye nélkül néhány név:
Peter Morrison, Sage, Rio, Islander; Jack Cook és Dan McCrimmon , Guideline; Tyler Kushnir, CND; Giovanni Cidio , R.L. Winston; Whitney Gould és Brian Styskal, CF Burkheimer,
Chris Sepio és Steve Choate G.Loomis
M@Y Fly Shop:: Aaron Goodis, Tim Arsenault, Ryan Heitz
Emelett ingyenes kaja,kv, stb. és ami nem elhanyagolható az a tombola nyereményei!
A fődíj egy szerény 860$-os,9# Hatch Pulse orsó!A következő egy Scott T2H 1258/4 Speybot,ezen kívül zsinórok,Maui Jim szemüvegek,ingek, és egyéb nyeremények várnak Rám :-D
Na szóval erre az eseményre kötelező elmenni :-) képes,videós beszámoló jön majd a jövő 7en.
Remélem a "druszámtól" sikerül ellesni pár trükköt ;-)

Pityu