2010. július 8., csütörtök

Fernie.

Megvolt a "nagy" túra!Röviden,tömören:hosszú vezetés,gyönyörű tájak,szar idő,magas,gyors víz,nehezen induló halfogás,szerencsés helykeresés,szép fogások,nehéz peca,végül pozitív befejezés,újonc bakattantása /még jobban;-) /,nehéz hazaindulás,visszatérés szervezése ;-)
Bővebben hamarosan!

Pityu

A Bogarasok visszavágnak!

A BOGARASOK VISSZAVÁGNAK!

avagy

„A BOGARAS NÉV ÚJRA SZÉP LESZ, MÉLTÓ, RÉGI, NAGY HÍRÉHEZ!”

Emlékeztetőül: Az Ipoly-parti Bogarasok, M.M.U. (Mickey Mouse Után), az Úr 2005. évében fogtak fegyvert . A kis csapat vezetője, (továbbiakban: VezérBogár) Bogaras Pityu lett. Bölcs vezetése alatt a kis sereg sikert-sikerre halmozott a kirobbant vízi háborúban. A Szövetség legeredményesebb alakulatává vált, köszönhetően: VezérBogárnak, ProfiBogárnak, Viktorbogárnak, Balázsbogárnak (továbbiakban: TitkárBogár) KicsiBogárnak, ZsoltBogárnak (a teljes névsor a blogon olvasható), csak azokat említem, akik hirtelen eszembe jutottak! A többiektől, akik kimaradtak, elnézést kérek, és megígérem, hogy ha találkozunk, lenyomok akár öt, azaz 5 darab fekvőtámaszt a jelenlétükben!

A sikeres csapatot tavaly nagy veszteség érte: a Sith Sötét Nagyurai: Lord Pénz és Lord Megélhetés , VezérBogarat egy távoli világba száműzte! A csapat kezdett szétesni, mert a vezetés egy olyan Bogár kezébe került, aki engedett a fent említett Sith Lordoknak és nem foglalkozott a csapattal! Kisebb győzelmeket természetesen azért arattak. TitkárBogár, magyar bajnok lett, KicsiBogár is megállta a helyét a felnőtt harcosok között, csak hogy a legfontosabb egyéni akciókat említsem!

Most újra lehetőséget kaptak a nagy visszatérésre: 2010-07-31.-én a Garam folyón megrendezésre kerül az Ipoly-Garam Kupa. A csatát megvívni szándékozó hős Bogarasok névsora: TitkárBogár, KicsiBogár, ViktorBogár, MikiBogár és KopaszBogár.

Taktikai utasításokat az éteren keresztül kapják majd, VezérBogártól. Legyőzhetetlen fegyvereik pontos leírását egy ősrégi tekercs alapján készítik el!

KrónikásBogár/KopaszBogár/NiniBogár/