2009. december 27., vasárnap

Rozmaringos Lazac

Ami a lazacnak kellett és ami nekem :-))


Most egy recept következik,mivel ilyen még úgy sem volt :-)
Ezt az ételt itt készítettem néhányszor és osztatlan sikert okozott.Ezért gondoltam megosztom veletek is.
Hozzávalók:
Lazac filé/bóti is jó ,de jobb a saját fogás ;-) /
Friss rozmaring levél
Só,bors,citromlé,olaj/vajjal jobb/a sütéshez

Elkészítés:
A lazac filét megnyúzzuk és a szálkasort fogóval(szemöldök csipesz is jó) kihúzgáljuk,sózzuk,enyhén borsozzuk és rozmaring levelekkel bedörzsöljük.Forró olajban/vajban kisütjük szép pirosra,petr.burgonyával,burg.pürével tálaljuk,ízlés szerint citromlét csepegtetünk rá.Elkészítése kb. 15perc.
Jó étvágyat ;-)

Pityu

2 megjegyzés:

András írta...

Vazze csorog a nyálam jó lehet.

Pityu írta...

Az volt!Ma is ettem egy darabot! ;-)A main volt egy kis fokhagyma és citrom lé is a sütés előtt. ;-))