2008. május 11., vasárnap

EB.2008.

Hát eljött az utolsó este az indulás előtt!Délután befutott Viktor is akivel együtt rendezgetjük a cuccokat,szortírozzuk a legyeket és próbálunk úgy össze csomagolni mindent,hogy ha lehet semmi se maradjon itthon.Du. átugrottunk NiNi barátunkhoz néhány doboz légyért,merítőért és más szükséges apróságért.Kicsomagoltuk és kipróbáltuk az Erergofish-től az EB-re tesztelésre kapott:Vision GT Four botokat és GT orsókat.
Kőbányán az újhegyi tónál teszteltük a felszereléseket a sétálók nem kis örömére :-)) Érdeklődve figyelték a színes zsinórok mozgását a különféle dobás variációk közben.A bot 3 részes,5# 10'(3m) hosszú szép kidolgozású.Áttetsző zöld blank,arany színű vékony gyűrűkkel(nekem kicsit túl puccos az arany),szép orsó tartóval.Az orsó egy precíz fékkel,large arbor dobbal ellátott műszer.A bot hossza miatt nem igazán táv dobásra készült,viszont a különféle roll castokat nagyon szépen lehet vele kivitelezni.Nimfás botnak szánom,majd kint kiderül,hogy mennyire jó erre a célra.Első látásra nagyon szimpatikus kis bot volt.
Most sikerült befejezni a hátramaradt legyek kötését.Mert hát miért is csináltam volna meg már hamarabb???20 db légy egy este.Nekem ez igazi fizikai munka volt!Nem nagyon bírok ennyit egyszerre lekötni.A mostani "cél" viszont kötelezett!Ahogy látom lassan Viktor is elcsomagolt minden,úgyhogy ideje eltenni magunkat holnapra.Hosszú út elé nézünk,amit repülve és autózva kell legyűrnünk.Ha haza értünk,akkor jön majd egy kis élmény beszámoló.A versenyről rendszeres infókat a fórumon találhattok.
Itt szeretném megköszönni a barátoknak a segítséget a legyeket,orsókat,botokat stb...NiNi,Marabu,Szabi,Szabó Levi,Jooos Józsi,Kisimrik, Köszönjük!!! ;-)))

Pityu

Nincsenek megjegyzések: