2010. január 15., péntek

Billy







Elérkezett a régen várt nap!Meghozta a postás a csomagomat!
A szilveszteri partin döntöttem el,hogy a rengeteg meló után megjutalmazom magam egy patent orsóval a spey botra.Mivel a kinézett darabot,egy túl szorgalmas eladó el is adta,ezért a bot egyedül maradt.Elkezdődött az orsó keresgélés.A helyi boltok után az ebay-re tévedtem és elkezdtem szemezni egy Billy Pate Tarpon orsóval :-)
A buli után hazaérve az első dolgom volt,hogy rákattintsak a "vásárlás" gombra.Aztán majd 2 hét várakozás után megérkezett a szépség!Remélem hamarosan összenyálkázom vmi hallal ;-) Ja és jöhetnek a tengeri szörnyek is :-))))) az árát ne kérdezzétek!!!

Pityu

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Pityu,
Sok nyálkát kívánok rá, remélem sokszor fogod látni, ahogy fogy rajta a backing.... :)
PIstvan

Zoltán írta...

Gyönyörűség!!! Jó választás volt Gratulálok hozzá!!!
Sok Nagy Lazacot Hozzá!!!

Bálázs Z

Zsóti' írta...

Fasza ! Mennyibe került :-D ?

Pityu írta...

Köszi-köszi!!! :-)))
Remélem lesz ami megnyüstölje!Bár az első próbadobások elég siralmasra sikerültek,azért nem adom fel!Szeretném,ha egy Steelhead lenne az első hala a cuccnak ;-)

Pisti:
van alatta asszem 300m 30lbs backing ;-) jó lenne vmi olyan halba akaszkodni,ami keveset hagyna rajta!Remélem jövőre ez is összejön!2011-re már kinéztem,hogy hová akarok eljutni!

Zsé:
túl sok volt...,de bassza meg 1x élek és sokat güriztem érte!Ha érdekel msn-en megsúgom ;-)

Üdv:
Pityu

Ossy írta...

Hali!

A parkban koriszáló kutyát ne kelljen fárasztanod, macit se édesgess magad mellé vele, de fogj egy olyan brutálisan nagy halat, hogy mi itthon azt mondhassuk a fotóra, ilyen szörny nincs is! :)
Ossy